Ηρώ : ” Ήμουν από τις πρώτες γυναίκες που έκανα παιδί μόνη μου – Όποιος έχει το σθένος , να με ρωτήσει : ” είσαι αυτό ” ?

Στο Πάμε Δανάη και στη Κατερίνα Νινιού μίλησε η Ηρώ και είπε

«Το παιδί μου δεν είναι ο μεγαλύτερος θαυμαστής μου. Είναι άλλο να σε αγαπάει κάποιος κι άλλο να είσαι θαυμαστής. Δεν ένιωσα ποτέ ότι δεν ήμουν δίπλα στον γιο μου. Ήμουν δίπλα του από το πρώτο δευτερόλεπτο, και με τιμήματα. Απομακρύνθηκα από τις τηλεοράσεις και από τη δημόσια ζωή, διότι δεν προλάβαινα. Ήμουν μία μόνη μαμά. Άκουσα πολλά σχόλια όταν έμεινα έγκυος, το τι έγραψαν δεν λέγεται.

Ήμουν από τις πρώτες γυναίκες που έκανα παιδί μόνη μου. Ήμουν παγερά αδιάφορη πάντοτε για όλα αυτά. Ήθελα να προστατέψω τον γιο μου και γι’ αυτόν τον λόγο έδειξα παντελή αδιαφορία. Όποιος πραγματικά έχει το σθένος να ρωτήσει εμένα για κάτι, όπως: έκανες αυτό, είσαι αυτό, θα απαντήσω. Αν υπάρχει κάτι που χαρακτηρίζει τη σχέση μου με τους ανθρώπους είναι η ειλικρίνεια. Ξέρεις, η αλήθεια δεν είναι πάντα πολύ αγαπητή. Ο κόσμος αρέσκεται στο ψέμα».

Η Ηρώ αναφέρθηκε όμως, και για την ιστορία πίσω από το επιτυχημένο τραγούδι «Έτσι είμαι εγώ». «Γράφτηκε σε μία φάση επαγγελματικής δυστοκίας. Μου ζητούσαν να είμαι κάτι άλλο ως τραγουδίστρια από αυτό που ήθελα να είμαι», είπε.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ