Καλομοίρα : ” Κάθε μέρα κάνω πράγματα για τον Γιώργο δεν περιμένω του Αγίου Βαλεντίνου ”

Στο Πρωινό του ΑΝΤ1 μίλησε από την Ουάσιγκτον η Καλομοίρα και είπε τι κάνει την ημέρα των Ερωτευμένων . Πιο συγκεκριμένα είπε «Περιμένω λουλούδια από τον σύζυγό μου και δίνει και στην κόρη μας. Δεν κάνουμε τρελά πράγματα. Δεν είμαστε των δώρων αλλά των εξόδων. Θα πάμε να δούμε ένα show αύριο. Στην κόρη μας κάνει δώρα και σήμερα θα κάνει έκπληξη και θα πάει στο σχολείο της. Θα της φέρει φαγητό και θα κάτσουν μαζί να φάνε.

Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου η Καλομοίρα μίλησε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 από την Ουάσιγκτον στις ΗΠΑ για όλα όσα κάνει με τον σύζυγό της, Γιώργο Μπούσαλη την ημέρα των ερωτευμένων.

Η Καλομοίρα είπε χαρακτηριστικά: «Περιμένω λουλούδια από τον σύζυγό μου και δίνει και στην κόρη μας. Δεν κάνουμε τρελά πράγματα. Δεν είμαστε των δώρων αλλά των εξόδων. Θα πάμε να δούμε ένα show αύριο. Στην κόρη μας κάνει δώρα και σήμερα θα κάνει έκπληξη και θα πάει στο σχολείο της. Θα της φέρει φαγητό και θα κάτσουν μαζί να φάνε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Κάθε μέρα κάνω πράγματα για τον Γιώργο δεν περιμένω του Αγίου Βαλεντίνου. Μια χαρά είναι! Του κάνω φαγητό, πρωινό, μεσημεριανό, ό,τι θέλει» αποκάλυψε η Καλομοίρα στη συνέχεια.

«Με τον Γιώργο είμαι 14 χρόνια μαζί. Τον αγαπώ περισσότερο τώρα, γιατί περνάμε πολλά πράγματα μαζί του» εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ