Γιώργος Λιάγκας : Η οn air αναφορά στην υγεία του Αλέξη Κούγια – ” Μπορώ να δώσω και ένα ρεπορτάζ ”

Με αφορμή τη συνέντευξη του Χρήστου Κούγια στο Πρωινό ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε στην υγεία του Αλέξη Κούγια . Πιο συγκεκριμένα είπε

«Επειδή με παίρνετε πολλοί και με ρωτάτε ποια είναι η αλήθεια για την υγεία του Κούγια, καθώς το γνωρίζετε και το έχω πει ότι δεν είμαι φίλος μαζί του, έχω όμως καλή σχέση μαζί του παρότι διαφωνώ με το 99% των απόψεών του. Τα περισσότερα πρωινά συναντιέμαι σε ένα συγκεκριμένο καφέ μαζί του. Δε γνωρίζω περισσότερα πράγματα για την υγεία του Αλέξη Κούγια, από αυτά που γνωρίζει ο περισσότερος κόσμος. Έχει πει ο ίδιος ότι έχει καρκίνο. Όμως το πότε κάνει θεραπείες, το πότε δεν κάνει, σε τι φάση είναι οι θεραπείες, σε τι φάση είναι η νόσος δεν το έχει πει σε κανέναν. Και μπορώ να δώσω και ένα ρεπορτάζ: δεν το έχει πει σε κανέναν».

Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής πρόσθεσε: «Εδώ πήγε και έκανε εγχείρηση και δεν το είπε στα παιδιά του, στην πρώην γυναίκα του, στη σύντροφό του και στους υπαλλήλους του γραφείου του. Δεν το λέει. Ακόμα και τώρα, δεν μιλάει, δίνει τη μάχη μόνος του, δίνει ένα κλίμα αισιοδοξίας και δίνει την αίσθηση ότι πάει καλά. Είδαμε μία ταλαιπωρημένη εικόνα, αυτό είναι αλήθεια και γι’ αυτό ανησύχησε ο κόσμος. Όμως ο ίδιος δεν δίνει λεπτομέρειες για την πορεία της νόσου του και δεύτερον δεν δίνει οποιοδήποτε κλίμα απαισιοδοξίας ότι κάτι κακό συμβαίνει. Μακάρι να είναι έτσι τα πράγματα».

«Είναι ένας άνθρωπος που δίνει τη μάχη του και δεν μεμψιμοιρεί» κατέληξε ο παρουσιαστής για τον Αλέξη Κούγια.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ