Στο Χαμογέλα και Πάλι η Σίσσυ Χρηστίδου σχολίασε τη κίνηση του Πέτρου Κουσουλού να κόψει κομμάτι βασιλόπιτας στην Ειρήνη Μουρτζούκου . Πιο συγκεκριμένα είπε
«Είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ πάρα πολύ, σέβομαι, έχει κάνει πολύ σημαντικό ρεπορτάζ. Αυτή η στιγμή και εμένα με έκανε να νιώσω πολύ άβολα, αμήχανα, δαγκώθηκα», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.
«Επειδή μιλάω σαν τηλεθεατής, φαντάζομαι αυτό αφορά και τον κόσμο στο σπίτι. Αν ήταν αστείο, ήταν κακό αστείο», συμπλήρωσε η Σίσσυ Χρηστίδου.
Ο Γρηγόρης Μελάς σχολιάζοντας το απόσπασμα ανέφερε: «Θεωρώ ότι η ατάκα για του φλουρί θα απαντηθεί πολύ σύντομα μέσα από το ρεπορτάζ του Πέτρου Κουσουλού. Όντως, αν το απομονώσουμε αυτό το κομμάτι είναι ένα πολύ κακό αστείο, κάτι που δεν ταιριάζει στον Πέτρο και στη δουλειά που κάνει».







