Λουκάς Γιώρκας : ” Aν ενδιαφερόταν η Παπαρίζου για τη Εurovision , θα την περνούσαμε στον ελληνικό τελικό ” ?

Στο Βreakfast@star μίλησε ο Λουκάς Γιώρκας και αναφέρθηκε στη Eurovision . Πιο συγκεκριμένα είπε

“Εγώ το 2011, που έλαβα μέρος, υπήρχε ο ελληνικός τελικός. Το ζήσαμε όλο αυτό, με την ψηφοφορία του κοινού. Το να υπάρχει μία επιλογή του κόσμου στο τραγούδι που θα τον εκπροσωπήσει, πιθανότατα να κάνεις τον κόσμο να θέλει να δει αυτό που επέλεξε. Ούτε όμως και η ανάθεση είναι κάτι κακό. Αν αυτή τη στιγμή ενδιαφερόταν η Παπαρίζου, θα την περνούσαμε από τον ελληνικό τελικό της Eurovision;” δήλωσε αρχικά ο τραγουδιστής και συμπλήρωσε:

“Δεν είναι η Eurovision στις προτεραιότητές μου. Έγινε και για εμένα ήταν μία πολύ ξεχωριστή στιγμή, δε νομίζω όμως ότι θα ήθελα να πάω να ξαναγρατζουνήσω εκείνη τη στιγμή” είπε ο Λούκας Γιώργκας.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ