Mαρία Κορινθίου : ” Nέα χρονιά , νέα σελίδα ! Αφήνω πίσω μου όλα όσα ψυχικά δεν με εξυπηρετούν ”

Στο Hello και στη Σόνια Μαγγίνα έκανε ένα προσωπικό απολογισμό η Μαρία Κορινθίου και είπε

“Από το 2024 κρατάω τα πάντα. Είναι η διαδρομή μας, η ζωή μας, είναι πολύτιμες στιγμές που έχουμε ζήσει, το μονοπάτι που έχουμε βαδίσει. Οπότε πραγματικά κρατάω τα πάντα, γιατί για κάποιον λόγο έχουν γίνει: καταστάσεις, συνθήκες, επιλογές. Γενικά όμως αφήνω πίσω μου κάθε χρόνο όλα όσα ψυχικά δεν με εξυπηρετούν” ανέφερε αρχικά η γνωστή ηθοποιός.

Η ίδια είπε στη συνέχεια: “Νέα χρονιά, νέα σελίδα. Θεωρώ πως εδώ και καιρό τα έχω φροντίσει και τα έχω ισορροπήσει μέσα μου τα πράγματα, οπότε δεν προσμένω και δεν προσδοκώ τίποτα από κανέναν. Είμαστε οι επιλογές μας και φυσικά οι επιθυμίες μας, οι φιλοδοξίες και τα όνειρά μας, οι σκέψεις μας. Πραγματικά, δεν περιμένω τίποτα από κανέναν άλλον εκτός από τον εαυτό μου“.

Και πρόσθεσε: “Το μόνο που θέλω είναι να υπάρχει γαλήνη στην ψυχή μου. Κι αυτό είναι που εύχομαι σε όλους τους ανθρώπους: να βρουν τη γαλήνη μέσα τους, να γιατρέψουν την ψυχή τους και να συνειδητοποιήσουν ότι το μόνο που χρειάζεται να προσφέρουν ο ένας στον άλλο είναι αγάπη. Το μόνο που χρειάζεται η ψυχή μας είναι αγάπη“.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ