Γαρυφαλλιά Καληφώνη για Χρήστο Μάστορα : ” Δεν θα τσακωθούμε ξανά χωρίς λόγο ”

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη και ο Χρήστος Μάστορας αποτελούν ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz, με την γνωστή Influencer να στηρίζει στο έπακρο τον δημοφιλή καλλιτέχνη στην απαιτητική περίοδο των γυρισμάτων για την ταινία «Υπάρχω».

Μπορεί ο Χρήστος Μάστορας, Παραμονή και Ανήμερα των Χριστουγέννων να είχε live εμφανίσεις στο Έναστρον, ωστόσο χθες Πέμπτη 26/12 είχε οικογενειακή συνάθροιση για να γιορτάσουν τις άγιες αυτές ημέρες.

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, η οποία τραγούδησε καραόκε στο χριστουγεννιάτικο δείπνο με την οικογένεια του Χρήστου Μάστορα, δημοσίευσε σήμερα μια φωτογραφία με τον σύντροφό της, όπου έδωσαν τα χέρια… για να μην ξανατσακωθούν χωρίς λόγο!

«Εντάξει δώσαμε τα χέρια χθες… Δεν θα ξανατσακωθούμε χωρίς λόγο» έγραψε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη στα Instagram Stories της.

Πηγή tlife.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ