” Ό,τι και να βγαίνει από το στόμα της Super Κικής δεν έχει να κάνει με την πραγματικότητα ”

Στο Super Κατερίνα εμφανίστηκε χθες η Δήμητρα Αλεξανδράκη και αναφέρθηκε στη Super Κική και σε όσα είπε σχετικά με την οικονομική και επαγγελματική κατάσταση του Δημήτρη Αλεξάνδρου . Πιο συγκεκριμένα είπε

Για τις συγκεκριμένες δηλώσεις η Δήμητρα Αλεξανδράκη επεσήμανε πως “Ό,τι και να βγαίνει από το στόμα της Super Κικής δεν έχει να κάνει με την πραγματικότητα, το έχουμε ξαναπεί. Κάνει σάτιρα. Είναι σαν να λέει ο Λαζόπουλος για γνωστό δικηγόρο ότι, ας πούμε, είναι κοντός. Σάτιρα κάνει ο ένας, σάτιρα κάνει και ο άλλος επειδή το είδα το επεισόδιο, γελούσα, γιατί ξέρω ότι δεν ισχύει τίποτα απ’ όλα αυτά απλά απλώς ήταν σάτιρα”.

“Έχω μιλήσει και με τον Δημήτρη και με την Ιωάννα. Πολλές φορές με αυτά τα πράγματα που λέει η Super Κική ξεπερνάει κάποια όρια αλλά και πάλι δεν είναι να την παίρνεις στα σοβαρά. Για το αν επικοινώνησαν με τη Super Κική, ρωτήστε τους ίδιους. Έχω μιλήσει με όλους αλλά δεν μπορώ να δώσω καμία απάντηση”.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ