Στο Μαμά-δες με τη Τζένη Θεωνά βρέθηκε η Μιμή Ντενίση και είπε τα εξής «Για την Μαριτίνα εύχομαι να πραγματοποιήσει τα όνειρά της. Για μένα η διαφορά ανάμεσα στους ανθρώπους είναι ακριβώς αυτή. Όλοι οι άνθρωποι έχουν όνειρα. Αλλά λίγοι τα πραγματοποιούν. Θα μπορούσα και τώρα να έχω πολλά εγγόνια, μου λείπουν τα μωρά από το σπίτι αλλά η Μαριτίνα είναι πολύ μικρή ακόμα και στην εποχή μας είναι ωραίο οι γυναίκες που βρίσκουμε τον δρόμο μας και αποκτάμε τη δική μας ανεξαρτησία και αυτοπεποίθηση. Και μετά μαμάδες… Οπότε και οι γιαγιάδες αργούν λίγο» εξομολογήθηκε η Μιμή Ντενίση.
Σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Μιμή Ντενίση μίλησε για το πόσο ήθελε να γίνει μητέρα και γιατί δεν προέκυψε με τους ανθρώπους που ήταν ζευγάρι.
«Πάντα ήθελα παιδί και πάντα ήταν η ζωή μου άνω κάτω. Χώρισα, μετά ήμουν με έναν άνθρωπο που έφυγε από τη ζωή. Δεν έγινε με τους ανθρώπους που ήθελα να γίνει, μετά προέκυψε, ήταν καρμικό η Μαριτίνα να είναι το παιδί μου και εγώ η μαμά της. Ήταν πεισματάρα από μικρή, πολύ τρυφερή, πολύ γλυκιά και μαμαδόπαιδο. Δεν περίμενα ότι θα γίνει τόσο πειθαρχημένη» ανέφερε η καταξιωμένη ηθοποιός.