Xρήστος Μάστορας : ” Ένιωσα πιεσμένος κι ήταν δύσκολη κι η κατάσταση με τη Μαρινέλλα ”

Στο Τετ-α- Τετ με το Τάσος Τρύφωνος θα βρεθεί τη Κυριακή ο Χρήστος Μάστορας και θα πει τα εξής στο trailer για τη Μαρινέλλα

«Είμαι πολύ διαφορετικός άνθρωπος από πλευράς χαρακτήρα από τον Στέλιο Καζαντζίδη ή τον Στέλιο της ταινίας. Σίγουρα δεν άρχισα κουβέντα με τη Μαρινέλλα για τον Καζαντζίδη. Μου φαινόταν περίεργο να ρωτώ ένα θρύλο για έναν άλλον» δηλώνει ο Χρήστος Μάστορας.

«Μου στέλνει μία ημέρα ο πατέρας μου και μού λέει: γιε μου, τελικά δεν μας θεωρούν Έλληνες. Οι Βορειοηπειρώτες κάνουν χρόνια αγώνα για αυτά τα ζητήματα. Δεν ήρθα εγώ ξαφνικά να λύσω το ζήτημα» προσθέτει.

«Νομίζω ότι είμαι εκπαιδευμένος πλέον στο κράξιμο. Φέρθηκα κι εγώ λάθος, δεν υπήρχε λόγος να κάνω όλη αυτή την αντίδραση. Ένιωσα πιεσμένος κι ήταν δύσκολη κι η κατάσταση με τη Μαρινέλλα» καταλήγει ο Χρήστος Μάστορας.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ