Nίνο : ” Πήγα στο Άγιο Όρος με τον Νίκο Οικονομόπουλο ! Όλοι μας έχουμε εσωτερικές ερωτήσεις ”

Με αφορμή το νέο του τραγούδι ” Μηνύματα ” ο Νίνο μίλησε χθες στο Πρωινό και στην Αναστασία Ζάρκα και είπε «Πιστεύω ό,τι βλέπω, πιστεύω σε ό,τι συμβαίνει. Στο μόνο πράγμα που είναι μέσα μου και δεν το βλέπω, αλλά το αισθάνομαι είναι ο Θεός.

Έχω επισκεφθεί μια φορά το Άγιο Όρος. Θέλω να ξαναπάω. Το πρώτο πράγμα που ήθελα να μου απαντήσει κάποιος είναι το τι είναι η ψυχή. Όλοι μας έχουμε εσωτερικές ερωτήσεις…» ανέφερε αρχικά ο Νίνο, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: Πήγα μαζί με τον Νίκο Οικονομόπουλο. Ήταν μια τρομερή εμπειρία. Ο Νίκος μου είπε ότι αυτό που θα ζήσεις εκεί, όταν θα το δεις, θα καταλάβεις… Φεύγοντας είχα αυτή τη γαλήνη μέσα μου».

Για το νέο του τραγούδι με τίτλο «μηνύματα», ο Νίνο εξομολογήθηκε: «Στο μυαλό μου όλα τα τραγούδια είναι μια ιστορία. Αυτό μου ήρθε στα γενέθλια του Παντελίδη, είναι μια έμπνευση από κάπου αλλού».

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ