Φαίη για Νίκο Μουτσινά : ” Αισθάνεται ότι όλοι θέλουν να σταματήσει η εκπομπή του ”

Χθες η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες της στο Buongiorno σχολίασαν την συνέντευξη του Νίκου Μουτσινά στο Γρηγόρη Αρναούτογλου και είπαν

«Τον κράξανε στην πρώτη εκπομπή στην πρεμιέρα και περίμεναν την δεύτερη και την τρίτη για να πουν: είδες, πάλι δεν πήγε καλά, σωστά τον έκραξα στην πρεμιέρα», σχολίασε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μετά την προβολή των δηλώσεων του Νίκου Μουτσινά.

Η Φαίη Σκορδά πρόσθεσε για τον Νίκο Μουτσινά: «Αισθάνεται αυτή τη στιγμή ότι όλοι θέλανε να αποτύχει η εκπομπή του. Έλειπε ένα χρόνο και λέει, ρε παιδιά αφήστε με να ξεκινήσω, δώστε μια καλή ενέργεια. Σαν να περίμεναν όλοι – έτσι αισθάνεται ο ίδιος – να θέλουν να σταματήσει η εκπομπή του».

Ενώ ο Ανδρέας Μικρούτσικος συμπλήρωσε: «Θα διαφωνήσω μαζί σου. Ο Νίκος Μουτσινάς, περισσότερο από κάθε άλλη φορά θέλει να πετύχει η εκπομπή του. Γιατί έγινε μήλον της έριδος. Είπες εσύ ότι όλοι είναι εναντίον του, θέλει να πετύχει και όποιος τον κριτικάρει είναι εναντίον του. Μερικοί εκ προθέσεως, μερικοί εκ του αποτελέσματος, μερικοί από ιδεολογία, μερικοί από εμμονή».

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ