Light για Άρια Καλύβα : ” Είναι ανειδίκευτη και μου φάνηκε παράξενο που την έβγαλαν να μιλήσει για εμένα στον Νίκο Χατζηνικολάου ”

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε χθες ο Light Και ρωτήθηκε για τα αρνητικά σχόλια αλλά και για την Άρια Καλύβα . Πιο συγκεκριμένα είπε

«Με χαροποιεί που ο κόσμος με στηρίζει, γιατί πιστεύω ότι ο χρόνος είναι ο καλύτερος κριτής για τους ανθρώπους. Με τιμάει ιδιαίτερα το ότι ο κόσμος και τα παιδιά συνεχίζουν να με στηρίζουν μετά από 12 χρόνια που κάνω αυτό το πράγμα», είπε αρχικά ο Light.

«Ότι και να κανείς, θα υπάρχουν άνθρωποι που θα λένε αρνητικά πράγματα. Δεν με ενοχλεί καθόλου, είναι μέρος της ζωής, είναι μέρος της δουλειάς. Ίσα ίσα πρέπει να το αποζητάμε κιόλας γιατί όταν είσαι ένας άνθρωπος που έχεις άποψη για κάτι, ξέρεις ότι θα υπάρχουν και άνθρωποι που θα διαφωνήσουν», πρόσθεσε σε άλλο σημείο ο Light.

Για τη συνέντευξή του στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω, ο Light σημείωσε: «Δε γνωρίζω ότι στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου θα μιλούσε η άρια καλύβα. Δεν με ενόχλησε, ίσως απλά να απάντησα λίγο καυστικά. Ο λόγος που το έκανα ήταν γιατί είναι ανειδίκευτη και δεν είχε λόγο να σχολιάσει με τις ανακρίβειες τις οποίες σχολίασε. Η γυναίκα δεν έχει κάποια ιδέα για την ραπ, όποτε μου ήταν άσχετο να μιλήσει για κάτι τέτοιο.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ