Nίκος Μουτσινάς για Αχιλλέα Μπέο : ” Δεν θέλω να με πει λουλού – Είναι πολύ επιθετικός και αγενής ”

Χθες ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε on air το χαρακτηρισμό Λουλού του Αχιλλέα Μπέου στο Γιώργο Τσαλίκη . Πιο συγκεκριμένα είπε

«Δεν θέλω να με πει λουλού, καθόλου, πλήττω και δεν είναι και ωραία λέξη, ας διαβάσει καινούργιές», είπε ο Νίκος Μουτσινάς σχολιάζοντας το απόσπασμα στη χρυσή τηλεόραση.

«Έχει δίκιο… τον καλέσανε; Θα μιλήσει όπως θέλει. Ο κύριος Μπέος έχει βαφτίσει τον τρόπο του “έχω έναν ιδιαίτερο τρόπο έκφρασης”. Δεν θεωρώ ότι είναι ιδιαίτερος ο τρόπος έκφρασης, είναι απλά λίγο επιθετικός, έως πολύ θα έλεγα. Και αγενής πολλές φορές», πρόσθεσε ο παρουσιαστής για τον Αχιλλέα Μπέο.

«Δεν ευθύνεται γι’ αυτά που θα πει γιατί τον καλέσανε. Αν θες να τον καλέσεις τον άλλον, δεν πιστεύω ότι μπορείς να βάλεις ένα φρένο στον Μπέο», κατέληξε ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από την εκπομπή του στον Alpha.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ