Λάμπρος Κωνσταντάρας για Χριστοπούλου – Παπαγεωργίου : ” Eυτελίζεται η οικογένεια με αυτά που λέγονται ”

Χθες στο Πρωινό Σου Σου έκαναν σχόλια για Παπαγεωργίου Χριστοπούλου και είπαν

«Ευτελίζεται την οικογένεια με αυτά που λέμε. Βγαίνουμε μετά από δέκα χρόνια και λέμε: “Ήταν οικογένειά μου”. Αφήστε, αυτές τις μπούρδες τις λέμε όλοι, ευτελίζεται αυτό το πράγμα. Η οικογένεια είναι οικογένεια», ξεκαθάρισε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας. 

«Αυτό το πράγμα ήταν πάνω στον ενθουσιασμό και την πολλή αγάπη τους το έλεγαν, λάθος», είπε ο δημοσιογράφος της πρωινής εκπομπής για τη ρήξη ανάμεσα σε Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Έλενα Χριστοπούλου.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ