Aποστολία Ζώη : ” Η μεγαλύτερη προκατάληψη για τις τραγουδίστριες θεωρώ ότι είναι πως είναι εύκολες ”

Στο Πάμε Δανάη μίλησε χθες η Αποστολία Ζώη και είπε τα εξής

«Μιλάει για το “μαγνήτη” των λάθος ανθρώπων. Μου έχει τύχει να γνωρίσω λάθος ανθρώπους, αλλά όταν ωριμάζεις αυτό αλλάζει», είπε αρχικά η Αποστολία Ζώη.

Και συνέχισε: «Μια φορά σε γύρισμα πήγαμε να κάψουμε το ξενοδοχείο. Στα ναυπηγεία της Σαλαμίνας που βρισκόμασταν για γύρισμα μάς είχαν πει ότι αν πέσει το φως μπορεί να περάσει ηλεκτρισμός. Φύγαμε αμέσως, γιατί ήμασταν μέσα στα νερά».

Έπειτα, η Αποστολία Ζώη αποκάλυψε: «Κάποιες φορές μου λένε ότι μοιάζω με την Jennifer Lopez και με έχουν μπερδέψει με την Ιωάννα Παππά. Η μεγαλύτερη προκατάληψη για τις τραγουδίστριες θεωρώ ότι είναι πως είναι “εύκολες”. Γενικά οι τραγουδιστές και οι τραγουδίστριες έχουν “τα μυαλά πάνω από το κεφάλι τους”».

Κλείνοντας, εξομολογήθηκε: «Στα πρώτα μου χρόνια είχαν γράψει ότι δεν ξέρω να διαβάζω και με είχε στενοχωρήσει πολύ, ήταν πολύ κίτρινη περίοδος. Με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη είμαστε πολλά χρόνια φίλοι και το “lipstick” το είπαμε για πλάκα, γιατί εγώ έλεγα θέλω να τραγουδάω μόνο σοβαρά τραγούδια».

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ