Στο ” Όλα για τη ζωή μας ” μίλησε χθες η Βρισηίδα Ανδριώτου και αναφέρθηκε στη μεγάλη απώλεια βάρους στο Survivor . Πιο συγκεκριμένα είπε
«Δεν είναι καλό το να παίρνεις και να χάνεις 10 κιλά. Πέρα από το μόντελινγκ, έβαλα τον εαυτό μου στη διαδικασία να χάσω πολλά κιλά στο ριάλιτι επιβίωσης. Αυτό ήταν πολύ δύσκολο για τον μεταβολισμό μου. Τον επανέφερα, αλλά με δυσκολία. Μου πήρε έναν χρόνο αυτό, αλλά με πολλή άσκηση, διατροφή και πολλά μικρά γεύματα», είπε αρχικά η Βρισηίδα Ανδριώτου.
Στη συνέχεια η ίδια αναφέρθηκε στην περίοδο που ζύγιζε 44 κιλά και όπως είπε δεν είχε καθόλου αντοχές.
«Όταν ήμουν 44 κιλά, κατάλαβα έντονα την διαδικασία που κάνει ο μεταβολισμός. Δεν είχα αντοχές, οι τροφές που έπαιρνα, που ήταν υγιεινές, τις έβαζα σε λίπος. Έπαθε σοκ ο οργανισμός και ουσιαστικά “αμύνθηκε” με το να μου κρατήσει την τροφή ως λίπος στο σώμα για να έχει “απόθεμα”. Επισκέφθηκα ειδικό, μετρήσαμε τον μεταβολισμό μου και μετά κάναμε ό,τι πρέπει για να διορθωθεί με τα σωστά βήματα», πρόσθεσε η Βρισηίδα Ανδριώτου.







