Θοδωρής Αθερίδης για Σμαράγδα Καρύδη : ” Tην έκανα να αγαπήσει λίγο περισσότερο τη δουλειά μας , γιατί τη σιχαινόταν ”

Στους Weekenders Μίλησε χθες ο Θοδωρής Αθερίδης και είπε τα εξής

«Παραμένω αμετακίνητος στην ελπίδα μου στον Θεό. Σιγά σιγά αναθεωρώ, γίνονται από μόνα τους, χωρίς προσπάθεια. Ξαναμπαίνω στα ασανσέρ ας πούμε ενώ είχα φοβία. Από τότε που σταμάτησα να ασχολούμαι με την πάρτη μου είμαι καλύτερα», ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός.

«Δεν ξέρω τι μυστήριο υπερεγώ ήταν αυτό και με κατεύθυνε για να είμαι σωστός αλλά λογοδοτούσα στον εαυτό μου όχι στους άλλους. Ήμουν ενοχικός, τώρα πια όχι και τόσο», πρόσθεσε ο Θοδωρής Αθερίδης.

Στη συνέχεια για τον ΣΥΡΙΖΑ ο Θοδωρής Αθερίδης σχολίασε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε μόνος του ταινία, περίμενα ότι θα γίνει αυτό, από την ώρα που ανέλαβε εξουσία (σ.σ. ο Στέφανος Κασσελάκης). Τα όμορφα χωριά, όμορφα καίγονται. Ήξερα ότι φεύγοντας ο Τσίπρας, θα καεί το χωριό. Ο Κασσελάκης ήταν ένας συνηθισμένος άνθρωπος σε μία ασυνήθιστη κατάσταση. Σαν να βρέθηκε στο κέντρο των εξελίξεων ένας τυχαίος περαστικός».

Τέλος, ο Θοδωρής Αθερίδης αναφέρθηκε στη σχέση του με τη Σμαράγδα Καρύδη λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η Σμαράγδα με έκανε καλύτερο στο να μην παίρνω προσωπικά τα πράγματα. Η Σμαράγδα έχει από τη φύση της ένα τρομερό χάρισμα: δεν παίρνει τοις μετρητοίς τα λόγια. Έχει καταλάβει ότι το θυμικό των ανθρώπων είναι ηλίθιο. Ξέρει να συγχωρεί. Εγώ την έκανα να αγαπήσει λίγο περισσότερο τη δουλειά μας, γιατί τη σιχαινόταν. Ξεκινούσα Σεπτέμβριο και έλεγε: “Τι κατάθλιψη Σεπτέμβριο μέσα στα θέατρα”».

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ