Kώστας Τουρνάς : ” Mου έλεγαν να μη βγάλω το τραγούδι γιατί θα πούνε ότι είμαι ομοφυλόφιλος ”

Στο Happy Day και στην Όλγα Λαφαζάνη μίλησε ο Κώστας Τουρνάς και είπε τα εξής

«Όταν ξεκινούσαμε, ήταν αυστηρά τα πράγματα και δεν μπορούσες να πας αλλού. Τιμωρία κι αποκλεισμός. Τα περισσότερα κομμάτια που έκανα εκείνα τα χρόνια σε κάποιες στιγμές που χρειαζόταν να ενισχύσω το εισόδημά μου, τα έγραφα με ψευδώνυμο» δήλωσε ο Κώστας Τουρνάς.

«Ο Αχιλλέας από το Κάιρο» αγαπήθηκε από ανθρώπους αδιακρίτως. Ο αφορισμός που γινόταν στα παιδικά μου χρόνια στους ομοφυλόφιλους -άντρες και γυναίκες- ήταν αισχρός και καυτός. Εχθρικός κι υποτιμητικός. Δεν έχω καμία αντίρρηση να μη σου αρέσει, αλλά ο τρόπος που το τοποθετείς απέναντί σου είναι ο ίδιος αν ήταν παιδί σου; Έλεγαν πολλά τότε. Να μην το βγάλω γιατί θα πούνε ότι είσαι ομοφυλόφιλος» ανέφερε ο Κώστας Τουρνάς.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ