Πηνελόπη Αναστασοπούλου : To μήνυμα για τα γενέθλια της κόρης της – ” Σ ‘ ευχαριστώ που με διάλεξες να γίνω η μαμά σου ”

Ιδιαίτερη ήταν η χθεσινή μέρα για τη Πηνελόπη Αναστασοπούλου καθώς η κόρη της είχε γενέθλια . Έτσι η ίδια ανέβασε στο Instagram φωτογραφία της κόρης της και είπε τα εξής

“Electra. Chicky μας. Είσαι το φως, η αγάπη, η χαρά μας, τα πάντα μας. Ανυπομονώ να σε δω να γίνεσαι όλα αυτά που μου λες πως θες να γίνεις. Χρόνια πολλά ζωή μου. Σ’ ευχαριστώ που με διάλεξες να γίνω η μαμά σου. Θυμάμαι κάθε δευτερόλεπτο από τον ερχομό σου και μια μέρα θα σου πω πώς εσύ και η αδερφή σου ήσασταν η αιτία για πολλά πράγματα που δεν θα τολμούσα αν δεν σας είχα, και πόσο δύναμη μου δώσατε όταν δεν είχα από πουθενά να πιαστώ…” έγραψε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Θυμίζουμε πως η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έχει αποκτήσει δύο κόρες, τη Λυδία και την Ηλέκτρα, οι οποίες είναι καρπός του έρωτά της με τον σύζυγό της, Φώτη Μπενάρντο.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ