Δανάη Μπάρκα : Ο επικός τρόπος που απέφυγε ραντεβού της – ” Έφυγα εγώ , με έβρισε και ο γείτονας ”

Καλεσμένη στο podcast της Ναταλίας Αργυράκη «Νέα γυναίκα μόνη, ΔΕΝ ψάχνει»  βρέθηκε η Δανάη Μπάρκα και είπε τα εξής για ένα ραντεβού της που δεν πήγε καλά . Πιο συγκεκριμένα είπε

«Κάποια στιγμή έβγαινα με έναν άνθρωπο που βαριόμουν πολύ, αλλά ήθελα να δώσω χώρο. Ήμουν σε μια περίεργη φάση εκεί λίγο μετά τον χωρισμό. Είχα γνωρίσει ένα παιδί και μια χαρά, αλλά δεν λειτουργούσε. Στέλνω στον γείτονα, τον Νίκο και του λέω, “έλα λίγο δίπλα, νομίζω έπαθα διάστρεμμα, έπεσα από τις σκάλες”. Έρχεται αυτός ο καημένος, τσακίζεται, ανοίγω την πόρτα και στο σαλόνι είναι το παιδί, το φλερτ. Παθαίνει σοκ ο Νίκος, του λέω “έλα, έλα καθόμαστε εδώ, πίνουμε καφέ. Παιδιά καθίστε, πάω να πετάξω τα σκουπίδια και έρχομαι”.

Πάω και του στέλνω μήνυμα, “άκου, βρες έναν τρόπο να φύγει, εγώ θα γυρίσω αφού φύγει γιατί κουράστηκα”. Έφυγα εγώ, ωστόσο μετά είχα πάρα πολλές τύψεις… Με έβρισε και ο γείτονας, μίλησα και ακόμα και τώρα έχω επαφή με αυτόν και γελάμε γιατί κατάλαβε και έγινε το αστείο μας»

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ