Kατερίνα Διδασκάλου : ” Πέρασα ένα δίμηνο , που ξυπνούσα με κρίσεις πανικού ”

Στην εκπομπή ” Μίλησε μου ” στο Γιώργο Κουβάρα μίλησε η Κατερίνα Διδασκάλου και είπε Μιλώντας για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην αρχή της καριέρας της, η Κατερίνα Διδασκάλου ανέφερε πως “Καμιά φορά η ομορφιά – να το πούμε έτσι για να συνεννοούμαστε- είναι τροχοπέδη, ειδικά στην πατρίδα μας. Μπορεί να μη σε πάρουν πολύ σοβαρά στην αρχή. Εγώ αισθάνθηκα ότι έκανα πολύ κόπο για να πείσω ότι παίζω καλά. Πρέπει να πω ότι εγώ ποτέ δε θεώρησα τον εαυτό μου ιδιαίτερα όμορφη Προσπάθησα να κρατάω την υγεία μου, το σώμα μου μετά το τρίτο μου παιδάκι, γιατί το σώμα μας είναι εργαλείο. Προσέχω τι τρώω και πίνω πολύ νερό”.

Αναφορικά με την οικογένειά της, η γνωστή πρωταγωνίστρια σημείωσε ότι “Τα παιδιά μου αγαπούν πολύ το θέατρο. Να ασχολούνται δε θα τα δείτε, με λυπήθηκε ο Θεός. Είναι πολύ σκληρά τα μονοπάτια που περνάς. Ακόμα και αυτό που κάνω τώρα, στο θέατρο και την τηλεόραση, φεύγω ράκος. Όταν έχω δύσκολες σκηνές, με κλάματα και φωνές, είσαι ράκος μετά το γύρισμα. Όσο και να βγαίνεις από αυτό, σωματικά σε επηρεάζει όπως και να το κάνουμε”

Επιπλέον, η Κατερίνα Διδασκάλου διαμήνυσε το πώς η κόρη της την βοήθησε να ξεπεράσει τις κρίσεις πανικού, δηλώνοντας πως “Η μεγάλη μου κόρη, η Φλώρα, είναι life coach Μετά από λαμπρές σπουδές άλλαξε τελείως ρότα. Επειδή κι εγώ έχω αρχίσει τρεις φορές από την αρχή στη ζωή μου, αυτό μου έκανε τόση χαρά, γιατί βρήκε το τελικό της κάλεσμα. Εγώ έχω life coach και μιλάω πολύ με την κόρη μου, αν και είναι αντιδεοντολογικό. Με έχει βοηθήσει πολύ να ανοιχτώ. Πέρσι πέρασα ένα δίμηνο, που ξυπνούσα με κρίσεις πανικού. Μίλησα πολύ με τη Φλώρα τότε και με βοήθησε πολύ. Είμαι πολύ περιφανή για τα παιδιά μου!”

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ