Ο Γιώργος Πατούλης και η Νάνσυ Κοιλού παντρεύτηκαν και ο αδερφός του Γιάννης Πατούλης σε επικοινωνία που είχε με το Super Κατερίνα είπε
«Περάσαμε πάρα πολύ όμορφα, ήταν ένας πολύ καλός γάμος. Είναι έγκυος η νύφη μας, ήταν πάρα πολύ όμορφα. Το χάρηκα πάρα πολύ. Είναι αξιόλογος άνθρωπος ο αδελφός μου, ένας καλός άνθρωπος που βρήκε έναν εξίσου καλό άνθρωπο. Ήταν πάρα πολύ συγκινημένος για να ξεκινήσει μια καινούργια ζωή με πάρα πολύ καλές προϋποθέσεις. Ο γάμος ήταν σε στενό οικογενειακό κύκλο», είπε ο αδελφός του Γιώργου Πατούλη.
Για την απουσία του Αλέξανδρου Πατούλη από τον γάμο, είπε: «Δυστυχώς ο γιος του δεν ήρθε, παρόλο που οι σχέσεις είναι πολύ καλές με τον μπαμπά του. Εντάξει, είναι ένα μεγάλο παιδί, ένας άνδρας». «Κάπου θα πάνε ταξίδι του μέλιτος. Να ζήσουν ευτυχισμένοι με υγεία και να απολαύσουν την αγάπη τους. Πραγματικά αγαπιούνται πάρα πολύ», κατέληξε ο αδελφός του Γιώργου Πατούλη.







