Στους Weekenders και στον Αλέξανδρο Ρούτα μίλησε ο Φάνης Μουρατίδης και είπε
«Έκανα το πρώτο βήμα μου στην παρουσίαση με το δεξί. Είναι μία πολύ ωραία εμπειρία αυτή, περνάω πάρα πολύ καλά και το χαίρομαι πάρα πολύ. Δεν είχα σκεφτεί ποτέ τον εαυτό μου έτσι, αν και μου είχαν γίνει αρκετές προτάσεις στο παρελθόν αλλά τα πράγματα δεν γίνονται πάντα όλες τις στιγμές», δηλώνει ο Φάνης Μουρατίδης.
«Δεν με αφορούν τα σχόλια που γράφονται και λέγονται για τους ηθοποιούς που παρουσιάζουν. Καθένας λέει την άποψή του, υπάρχουν δισεκατομμύρια απόψεις αυτή τη στιγμή στο διαδίκτυο. Καθένας βγαίνει και λέει αυτό που πιστεύει, είτε αρνητικό, είτε θετικό. Εγώ δεν μπορώ να απαντήσω στον καθένα, ούτε και να καθορίσω τις επιλογές της ζωής μου με βάση το τι βλέπει ο καθένας», απαντά ο ηθοποιός στην κριτική που του ασκήθηκε για την παρουσίαση του Money Drop.
«Εγώ θα κάνω το καλύτερο που μπορώ και εύχομαι αυτό να είναι ένα προϊόν, ένα αποτέλεσμα που θα κάνει τον κόσμο να περάσει καλά. Αν δεν τα καταφέρω, θα μου δείξει ο κόσμος με τον τρόπο του ότι: φίλε, κάτσε καλύτερα στο σπίτι σου και κάνε κάτι άλλο», καταλήγει στις δηλώσεις του ο Φάνης Μουρατίδης.







