
Καλεσμένος στο Super Κατερίνα βρέθηκε ο Κώστας Κόκλας και είπε
«Ο γιος μου πλέον έχει μεγαλώσει, πηγαίνει δευτέρα Λυκείου… Κάνουμε παρέα αρκετά, μοιραζόμαστε πράγματα και εμπειρίες, συζητάμε… Με την πρώην σύζυγό μου διατηρούμε πολύ καλές σχέσεις. Είναι ξεχωριστό άτομο για μένα η Κατερίνα. Είμαστε χρόνια οικογένεια, είναι φυσιολογικό για εμάς να είμαστε έτσι. Θέλει καθημερινή προσπάθεια να αποδεικνύεις ότι σέβεσαι τον άλλον. Είναι δύσκολος ο αποχωρισμός.
Στην υγεία μου νιώθω πάρα πολύ καλά, δόξα τω Θεώ. Πρέπει να προσέχουμε, να κάνουμε τις εξετάσεις μας, να μη κάνουμε διάγνωση μόνοι μας. Είχα πάθει έμφραγμα. Ξαφνικά γίνονται αυτά. Ήμουν πάρα πολύ τυχερός γιατί ήμουν με πολύ κόσμο. Το ξεπέρασε γρήγορα και από τότε προσέχω. Πλέον δε φοβάμαι τόσο πολύ τους γιατρούς. Προσέχω περισσότερο τον εαυτό μου…», είπε ο Κώστας Κόκλας.
Τέλος, ο Κώστας Κόκλας αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο να ανέβει ξανά τα σκαλιά της εκκλησίας: «Το κομμάτι του γάμου το έχω ζήσει. Τώρα απολαμβάνω την παρέα μου με τον σκύλο μου, τον Λουκά, τη δουλειά μου και τους φίλους μου».







