O Nίκος Κουρκουλής για τις φήμες χωρισμού από την Κέλλυ Κελεκίδου : ” Aν υπάρξει κάτι που είναι οριστικό…”

Με αφορμή την έναρξη των εμφανίσεων του με την Αγγελική Ηλιάδη ο Νίκος Κουρκούλης μίλησε στο Happy Day και στο Δημήτρη Σιδηρόπουλο και είπε

“Εδώ και 20 χρόνια που είμαστε μαζί με την Κέλλυ ανά περιόδους υπάρχουν πολλά δημοσιεύματα που μας χωρίζουν και μας δείχνουν το χαρτί του διαζυγίου.

Ό,τι υπάρχει και ό,τι είναι να πω στο μέλλον και αν υπάρξει κάτι που θα είναι οριστικό και πρέπει να το πω, θα το πω για τους φίλους και γνωστούς που ενδιαφέρονται για μένα. Δεν είναι κατάλληλη στιγμή, ούτε να πω κάποια πράγματα, γιατί δεν υπάρχει κάτι να για να πω προς τα έξω.

Αυτά που μπορώ να πω και πρέπει να πω, είναι λόγια που τα κρατάω στον οικογενειακό μου κύκλο, στα παιδιά μου και στη γυναίκα μου” είπε ο Νίκος Κουρκούλης.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ