The Voice : H Tραϊάνα Ανανία πήρε μέρος στο μουσικό σόου – ” Αποφάσισα να αφήσω το παρελθόν μου ”

Με νέο επεισόδιο επέστρεψε το βράδυ του Σαββάτου το “The Voice”. Μάλιστα, μια ευχαρίστηση έκπληξη περίμενε τους τηλεθεατές, αλλά και τους κριτές, καθώς στο μουσικό σόου πήρε μέρος η Τραϊάνα Ανανία.

Η ηθοποιός μιλώντας στην κάμερα είπε για την απόφασή της να δηλώσει συμμετοχή στο “The Voice”: «Είμαι εδώ γιατί μέσα σε αυτό το καλοκαίρι που πήρα απόσταση από την πόλη, πήγα σε ένα πολύ ήσυχο μέρος και δούλεψα πολλά πράγματα μέσα μου, αποφάσισα να αφήσω το παρελθόν μου. Ό,τι με έχει πληγώσει και όπου είχα καθηλωθεί, να φύγω από εκεί και να μην ξανασκεφτώ τίποτα από όλα αυτά. Είτε αυτά αφορούν τη δουλειά είτε προσωπικά μου ζητήματα που έχω πληγωθεί και τα λοιπά.

Όλα αυτά κάπως θεραπεύτηκαν και τώρα θέλω να δημιουργήσω νέες εμπειρίες στην Τραϊάνα και να δέχομαι οποιαδήποτε πρόκληση μού προκύπτει. Ο περισσότερος κόσμος δεν γνωρίζει ότι τραγουδάω επαγγελματικά και με αντιμετωπίζουν σαν μια ηθοποιό με καλή φωνή. Από το δεύτερο έτος της δραματικής σχολής δούλευα στο θέατρο και τα βράδια δούλευα σαν χορεύτρια στα κλαμπ. Μετά από δυο χρόνια στον χορό, μπήκα σαν τραγουδίστρια στο βράδυ».

Η Τραϊάνα Ανανία ανέβηκε στην σκηνή και ερμήνευσε το κομμάτι «Σεντόνια» της Άννας Βίσση. Ενώ έμοιαζε πως κανένας κριτής δεν θα γυρίσει, τελικά στο τέλος του κομματιού, η Έλενα Παπαρίζου γύρισε την καρέκλα της και έτσι η ηθοποιός ενσωματώθηκε στην ομάδα της.

Πηγή antenna.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ