Βαρύ πένθος για το Στράτο Τζώρτζογλου – Συντετριμμένος στην κηδεία της μητέρας του !!!

Δύσκολες ώρες βιώνει εδώ και λίγες ώρες ο γνωστός ηθοποιός Στράτος Τζώρτζογλου αφού πρόσφατα έφυγε από τη ζωή η μητέρα του . Την είδηση μάλιστα έκανε γνωστή η ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα μέσα από το λογαριασμό της στο facebook γράφοντας


«Προσευχηθείτε η στείλτε τις ευχές σας σε όσους δίνουν τώρα τη μάχη ζωής στα νοσοκομεία της χώρας και σε όσους νιώθουν φόβο στην καρδιά τους. Έτσι σαν αλυσίδα θα προστατεύουμε πνευματικά ο ένας τον άλλον. Ευχές αγάπης στον σπουδαίο Πατριάρχη Αλβανίας Αναστάσιο γιατί τους χρειαζόμαστε πιο πολύ από ποτέ.

Όσο για τον πολύ αγαπημένο μου κουμπάρο και φίλο Στράτο Τζώρτζογλου που έχασε σήμερα τη μανούλα του να έχει καλό ταξί Στρατούλη μου και αύριο θα είμαι εκεί να σου κρατώ το χέρι στον τελευταίο της χαιρετισμό»

Τέλος η κηδεία έγινε σε στενό κύκλο εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού και πραγματοποιήθηκε στην Αγία Παρασκευή. Δείτε και παρακάτω εικόνες :

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ