Ποσειδώνας Γιαννόπουλος : ” Eύχομαι να ξαναβγεί ο Κασσελάκης και να πάει τον ΣΥΡΙΖΑ στο 3% ”

Στο Buongiorno μίλησε χθες ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος και είπε

«Δεν μου λείπει η τηλεόραση, γιατί τον πρώτο μήνα που έχει ξεκινήσει η σεζόν έχω προσκλήσεις από τους πάντες να μιλήσω. Είναι λάθος η δήλωση του Σερβετάλη, θεωρώ ιερή την δουλειά του ρεπόρτερ. Είναι το ίδιο σημαντική όσο και των ρεπόρτερ της ενημέρωσης. Αυτός ο διαχωρισμός είναι παλιακός.

Θα μπορούσαμε, για να το βάλω αντίστοιχα απέναντι, και εμείς να πούμε «έβγαλες δραματική σχολή για να κάνεις τον κομπάρσο;». υπάρχει μέτρο στο κυνήγι των δημοσιογράφων, όπως έγινε στην περίπτωση του Νταλάρα, που έδειξε τα όριά του», είπε αρχικά ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Για τον ΣΥΡΙΖΑ ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος σχολίασε καυστικά: «Δεν συμπάθησα ποτέ τον ΣΥΡΙΖΑ. Εύχομαι να ξαναβγεί ο Κασσελάκης και να πάει το κόμμα στο 3%. Οι υπόλοιποι θα το πάνε ακόμη πιο κάτω. Από τους υπάρχοντες υποψηφίους ο καλύτερος είναι ο Κασσελάκης και αυτό φαίνεται πως το έχει καταλάβει η βάση τους».

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ