Κατερίνα Σαλακά για Μαρίνα Σάττι : ” To λάθος μου ήταν ότι έπρεπε να πω ώπα κυρία μου , ποια νομίζεις ότι είσαι ” ?

Στο κανάλι της Νάνσυς Παραδεισανού στο You Tube βρέθηκε η Κατερίνα Σαλακά και είπε τα εξής για τη Μαρίνα Σάττι και το σκηνικό στο Λυκαβηττό

«Με όλη μου την ειλικρίνεια δεν θέλω να μιλήσω πάρα πολύ γι’ αυτό το θέμα γιατί όσο πιο πολύ μιλάμε για κάτι που έχει γίνει αρνητικό, του δίνουμε δύναμη και ενέργεια. Όλο αυτό με το τραγούδι ξεκίνησε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που κατάλαβαν όλοι οι άνθρωποι, μέσα από ένα διαδικτυακό βιντεάκι που μου έστειλε η Μαρίνα.

Τώρα, όμως, μετά από όλα αυτά, η πρώτη μου ερώτηση είναι η εξής. Αν ήθελε η Μαρίνα πραγματικά να κάνει μια συνεργασία μαζί μου για τον όποιο λόγο, θα μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί μου. Όλοι οι άνθρωποι που θέλουν να με βρουν, επικοινωνούν μαζί μου. Η Μαρίνα επικοινώνησε με το διαδίκτυο. Έβγαλε ένα βίντεο στο διαδίκτυο και έλεγε “παιδιά, επικοινωνήστε με την κα. Σαλάκα”. Ούτε το όνομα μου δεν ήξερε, ενώ εγώ δεν την ήξερα καν πριν την Eurovision. Δεν με πήρε τηλέφωνο για να μου πει «γεια σας». Έκανε το βίντεο, το έστειλε σε 2.000 άτομα και αυτά τα 2.000 άτομα μου έστειλαν μήνυμα», ανέφερε χαρακτηριστικά Κατερίνα Σαλακά.

«Της έστειλα μήνυμα, ότι τώρα το είδα, δεν το ήξερα και πολύ ευχαρίστως να δούμε πως μπορούμε να συνεργαστούμε και με παρέπεμψε σε έναν συνεργάτη της. Fast forward στη σημερινή ημέρα, εκεί ήταν το λάθος μου! Το λάθος μου ήταν ότι έπρεπε να πω “ώπα, κυρία μου, ποια νομίζεις ότι είσαι που θέλεις να συνεργαστείς μαζί μου και με παραπέμπεις σε έναν συνεργάτη, δεν μου μιλάς και στέλνεις το βιντεάκι για να κάνεις, και καλά, καλή εντύπωση;”. Δεν γίνονται έτσι οι συνεργασίες» πρόσθεσε, η Κατερίνα Σαλακά.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ