Tάσος Κωστής : ” To πρώτο πράγμα που έβαλα στο σπίτι μου στην Κύπρο είναι η φωτογραφία της γυναίκας μου ”

Στο Super Κατερίνα και στη Μένια Κούκου μίλησε ο Τάσος Κωστής και είπε «Έχω φύγει από την Ελλάδα, έχω μετακομίσει στη Λευκωσία, θα παίξω στο θέατρο εδώ. Η πρόταση αυτή μου ήρθε στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου. Ήταν ακριβώς μετά τα 40 της γυναίκας μου και ήμουν σε μια κατάσταση… Είχα την ανάγκη να φύγω από το σπίτι, όχι όμως γιατί ήθελα να ξεχάσω αλλά γιατί δε μπορούσα να το διαχειριστώ. Και τον θάνατό της, δε τον ανακοίνωσα αμέσως γιατί δε μπορούσα να τον διαχειριστώ» ανέφερε αρχικά ο Τάσος Κωστής.

«Κάποιες στιγμές είναι ιδιωτικές, δεν είναι όλα για το δημόσιο. Στην Κύπρο έχω ένα καινούργιο σπίτι, το πρώτο πράγμα που έβαλα μέσα είναι η φωτογραφία της. Τη βέρα της, την φοράω σαν βραχιόλι. Όταν ήρθα από την Κύπρο και μπήκα στο σπίτι ξανά, συγκινήθηκα, ξανακύλησα που λένε. Τα πράγματά της είναι όλα στη θέση τους. Όχι όλα τα ρούχα όμως, τα έχουν πάρει πολλά δική μου άνθρωποι και τα φοράνε, και η εγγονή μου ακόμα» είπε σε άλλο σημείο ο ηθοποιός και κατέληξε, 

«Ο γιος μου λέει ότι επειδή μεγαλώνω, θέλουν να είμαι λίγο πιο κοντά για να μπορούν να με περιποιούνται. Η γυναίκα μου δεν έχει φύγει. Αν μετακομίσω, κάποια σημαντικά πράγματα δικά της, θα τα πάρω».

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ