Κατερίνα Καινούργιου : ” Φέτος δεν θα με ταράξετε με τίποτα. Αν θέλετε εντάσεις δείτε άλλες εκπομπές ”

Την έντονη ενόχληση της προκάλεσε ένα δημοσίευμα που έλεγε πως αποχώρησε μια από τις δυο αρχισυντάκτριες της Κατερίνας Καινούργιου λόγω χαμηλής τηλεθέασης . Έτσι εκείνη είπε τα εξής

“Θέλω να πω σε αυτό το σημείο πολύ ήρεμα και με αγάπη και σεβασμό, μιας και μιλούσαμε πριν για δημοσιογραφία… Είμαι σε μία πάρα πολύ καλή φάση της προσωπικής και επαγγελματικής μου ζωής και όλο το Σαββατοκύριακο διάβαζα κάτι που με ενόχλησε πολύ, παρόλο που δε μας πήρε ένας τηλέφωνο να μας ρωτήσει για το αν αποχώρησε η αρχισυντάκτρια της εκπομπής. Ξεκίνησε από τη Real News αυτό. Και παρακαλώ τα ψέματα που γράφουν να μην τα αναπαράγετε σοβαρά sites. Έγραψαν ότι αποχώρησε η αρχισυντάκτρια της εκπομπής, η Φλωρεντία Φραγκουδάκη λόγω χαμηλών πτήσεων τηλεθέασης.

Παιδιά δεν ξέρω αν βλέπετε τα νούμερα, εγώ τα βλέπω καθημερινά, και εμείς και ο σταθμός και είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι. Πολλές φορές είμαστε και πρώτοι, όπως την Παρασκευή. Και πέρσι ήμασταν πρώτοι μέχρι τον Δεκέμβριο και μετά χάσαμε την πρωτιά από τον Γιώργο Λιάγκα. Αυτά συμβαίνουν. Παρόλα αυτά, έχουμε μία σταθερότητα και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι και το πιο σημαντικό είναι ότι δεν έχει αποχωρήσει κανείς. Άρα πριν γράψετε κάτι από το κεφάλι σας ότι αποχωρούν οι συνεργάτες, πάρτε ένα τηλέφωνο. Εγώ πάντα το σηκώνω. Παρακαλώ πολύ είναι πολύ νωρίς για οποιαδήποτε συμπεράσματα. Και για να χαίρεσαι και για να στεναχωριέσαι είναι πολύ νωρίς.

Δεν με πήρε κανένας τηλέφωνο. Και αν δείτε τα stories του Θέμη Μάλλη που συνεχίζει να είναι ο project μάνατζερ της εκπομπής και θα συνεχίσει να είναι, έχει ανεβάσει κανονικά φωτογραφίες με τα κορίτσια. Αν θέλετε να ταράξετε εμένα, εμένα φέτος δεν θα με ταράξετε με τίποτα. Αν θέλετε εντάσεις, φέτος δείτε άλλες εκπομπές”.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ