Αντώνης Καφετζόπουλος : ” Oι γιοι μου είναι αχαίρευτοι εργένηδες , αν είχα κορίτσια θα είχα γίνει ήδη παππούς ”

Στο Πάμε Δανάη και στον Άρη Καβατζίκη μίλησε χθες ο Αντώνης Καφετζόπουλος και είπε

«Επτά χρόνια που έκανα τις διαφημίσεις δεν έπαιζα ούτε στο θέατρο ούτε στην τηλεόραση. Είμαι συνταξιούχος ηθοποιός, προσπαθώ να περάσω και με τη μικρή σύνταξη και να κάνω και ό,τι άλλο προκύψει», είπε ο Αντώνης Καφετζόπουλος στην έναρξη της συνέντευξης.

«Μετά το “Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή” με χρησιμοποίησαν για να έρθει κόσμος στο θέατρο και εγώ σκέφτομαι ηθοποιούς για την “ταμπέλα”. Δεν πάω στις πρεμιέρες γιατί όλοι οι ηθοποιοί είναι φίλοι μου και αν δεν μου αρέσει η παράσταση θα έχω το άγχος ότι θα πρέπει να τους το πω», πρόσθεσε.

«Είμαι 73 ετών. Επειδή έχω μεγαλώσει με έχει πιάσει το λεγόμενο βιολογικό άγχος και αρχίζω και παίρνω περισσότερα χάπια. Πήρα ρόλους για την εξωτερική μου εμφάνιση, ήμουν ομορφόπαιδο, τώρα είμαι ομορφοπαππούς. Δεν έχω εγγόνια. Οι γιοι μου είναι αχαΐρευτοι εργένηδες, αν είχα κορίτσια θα είχα γίνει ήδη πάππους. Πάντα ήμουν αφοσιωμένος στην εκάστοτε σχέση μου, ήθελα να κάνω παρέα μόνο με τις γυναίκες μου. Πάντα απέκλεια τους φίλους μου από τις σχέσεις μου, δεν ξέρω όμως αν μπούχτιζαν οι γυναίκες μου. Οικογένεια για μένα δεν σημαίνει γάμος, έχω κάνει έναν γάμο χωρίς παιδί, έναν γάμο με παιδί και ένα παιδί χωρίς γάμο», είπε ακόμη ο Αντώνης Καφετζόπουλος.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ