Ρία Ελληνίδα για Ματούλα Ζαμάνη : ” Δεν την έχει στεναχωρήσει τίποτα από αυτά , δεν τη νοιάζει καν ”

Στο Πρωινό μίλησε χθες η Ρία Ελληνίδου η οποία και συνεργάζεται με τη Ματούλα Ζαμάνη και είπε

“Η Ματούλα είναι στην τρέλα της κι όποιος τη γουστάρει. Η Ματούλα είναι ένας αληθινός άνθρωπος. Είναι πραγματικά πολύ σπάνιο να βλέπεις τον κόσμο να σε αγαπάει, τόσο κόσμο να σε αγαπάει. Να γεμίζει στάδια όπου πηγαίνει, να σκίζει!

Δεν ανήκει σε καμιά εταιρία, σε κανένα σύστημα, είναι απλά μόνη της. Εννοείται πάνω στην τρέλα έβγαλε και την μπλούζα και λέει είναι σαν αυτό που λέμε «πάρε το Scania και τράβα στο καλό». Μια χαρά.

Αυτό ήταν, μία τρέλα της στιγμής. Ο κόσμος την αποδέχεται έτσι όπως είναι. Γι’ αυτό την αγαπάνε και την αγαπάνε έτσι. Πάνω στην τρέλα μπορεί να κάνει διάφορα. Από το να παίζει ένα νταούλι, να λέει ένα άκυρο τραγούδι από άλλο ρεπερτόριο, από το να χορεύει πιρουέτες. Ό,τι γουστάρει κάνει.

Ήταν πάνω στο σοκ και στο δέος της αποδοχής που έχει από τον κόσμο. Τώρα αυτό πραγματικά είναι αστείο που τόσα χρόνια δεν ασχολήθηκαν κι ασχολούνται τώρα που έβγαλε τη μπλούζα. Δεν την έχει στεναχωρήσει τίποτα από αυτά. Δεν τη νοιάζει καν. Επειδή την ξέρω σας το λέω. Ζει μια άλλη ζωή από ό,τι ζουν οι άλλοι άνθρωποι. Δε βλέπει καν τα social media, δεν τα χειρίζεται καν η ίδια. Ούτε τη νοιάζει.

Δεν έχει τηλεόραση εδώ και 13 χρόνια. Δεν βλέπουμε, δεν ξέρουμε τι γίνεται καν. Δηλαδή γι’ αυτό σου λέω, δεν θα την έπαιρνα καν τηλέφωνο να τη ρωτήσω «λένε για σένα αυτό…” είπε αρχικά η Ρία Ελληνίδου.

Σχετικά με τα σχόλια που έγιναν για τα κιλά της Ματούλας Ζαμάνη, η τραγουδίστρια είπε: “Τι να κάνουμε τώρα. Και ο Παβαρότι τόσα κιλά είχε. Κάπου αλλού στον υπόλοιπο πλανήτη υπάρχουν είδωλα που δεν έχουν καμία σχέση με τα τετριμμένα. Εννοείται, θα ξαναβγάλει τη μπλούζα, χ@στηκε! Θα το ξανακάνει! Αν της έρθει να βγάλει τη μπλούζα, ή να παίξει ταμπούρλο ή να βγει με ένα κλαρίνο και να λέει τα καγκέλια, θα το κάνει. Παντού όπου γυρίσεις και κοιτάξεις, είναι με τον κ@λο και τα βυζιά έξω και μας πείραξε το σουτιέν της Ματούλας; Αλήθεια; Σε τι κόσμο ζούμε; Επειδή δεν έχει six pack; Χεστ@καμε”.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ