Μέμος Μπεγνής : ” Έχουμε φτάσει σε ένα σημείο να είναι ένας άνθρωπος κάτω στο δρόμο και εμείς να μην τον βοηθάμε ”

Στη Real life και στη Νίκη Κώτσου μίλησε ο Μέμος Μπεγνής και είπε

Ο δημοφιλής ηθοποιός ρωτήθηκε σχετικά με όσα έχει αναθεωρήσει και όσα έχει αφήσει πίσω του, με τα χρόνια, απαντώντας πως “Έχω αφήσει πίσω μου την εμπιστοσύνη στους ανθρώπους. Είναι πονηρά όντα οι άνθρωποι και ζούμε σε μια εποχή πάρα πολύ εγωκεντρική, όπου κυριαρχούν ο απόλυτος υλισμός, το “εγώ”, το “θέλω”, χωρίς κανένα ίχνος αλτρουισμού”.

Συμπλήρωσε, μάλιστα ότι “Έχουμε φτάσει σε ένα σημείο να είναι ένας άνθρωπος κάτω στο δρόμο και εμείς να μην τον βοηθάμε, αλλά να τραβάμε με το κινητό για να το ανεβάσουμε στο Instagram. Αυτό και μόνο δείχνει μια άρρωστη κοινωνία. Υπάρχει αυταρέσκεια και αυτό το βλέπεις στα άπειρα προφίλ που κυκλοφορούν. Βλέπεις την ψεύτικη ζωή που δείχνουν προς τα έξω για να ζηλέψει ο άλλος”.

Επιπλέον, ο Μέμος Μπεγνής υπογράμμισε πως “Εμένα με απογοητεύει βαθύτατα, οπότε δεν πιστεύω στον άνθρωπο, γιατί τα πράγματα γίνονται χειρότερα. Δεν έχω καμία εμπιστοσύνη και αυτό με κάνει σιγά – σιγά πιο αναίσθητο. Ήμουν πάρα πολύ ευαίσθητος και γίνομαι αναίσθητος και δεν με χαλάει ούτε με τρομάζει, ίσα – ίσα μου αρέσει”.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ