Λιάγκας για τα βίντεο με την κατάρρευση της Μαρινέλλας : ” Tα sites δε μπορούν να κρύψουν αυτό που όλοι βλέπουν στα social media ”

To πανελλήνιο σόκαρε η Μαρινέλλα με τη κατάρρευση της στο Ηρώδειο όμως ακόμα πιο σοκαριστικό είναι το βίντεο από τη λιποθυμία της που ανεβάζουν τα sites και για αυτό είπε ο Γιώργος Λιάγκας

“Επειδή από το πρωί ακούω διάφορα πράγματα περί ανθρωποφαγίας και θέλω να τοποθετηθώ. Χθες στο Ηρώδειο, από τους 4.000 που ήταν μέσα, οι 2.000 κατέγραφαν τη συναυλία. Δεν την κατέγραφαν με την προοπτική να πέσει η Μαρινέλλα. Κατέγραφαν μία ιστορική στιγμή της Μαρινέλλας, δεν ήξεραν ότι θα λιποθυμήσει. Θέλω να σας πω ότι είναι ανθρώπινο, το βίντεο να σταλεί από κινητό σε κινητό. Εμένα χθες μου εστάλη από επτά διαφορετικούς ανθρώπους που ήταν στο Ηρώδειο. Το έλαβα επτά φορές, από όλες τις γωνίες.

Είναι σαφές, γνώμη μου, που από τη στιγμή που πήγε σε δημοσιογράφους, ανέβηκε στα social media, τα sites δε μπορούν να κρύψουν αυτό που όλοι βλέπουν στα social. Τα sites το έδειξαν.

Τώρα, καλώς από χθες το βράδυ και σήμερα, η τηλεόραση κι εμείς δεν δείχνουμε καθόλου τη στιγμή της κατάρρευσης. Γιατί δεν έχει ρόλο. Το έχετε δει όλοι κι εμείς το έχουμε δει. Το έχουμε δει όλοι παιδιά, γιατί αν δεν θες δεν το βλέπεις. Η ανθρώπινη περιέργεια όταν καταρρέει ένας μύθος υπάρχει.

Τώρα αν υπάρχει διαστροφή και κάποιος το είδε 100 φορές κι άλλος μία, δεν έχει να κάνει. Και ήταν για εμένα απόλυτα αντιληπτό ότι θα πήγαινε μέχρι τα sites. Ορθώς δεν προβάλλεται στην τηλεόραση. Κάποιοι θα μου πείτε ότι είναι και λίγο υποκριτικό. Μιλάμε για κάτι που δεν το δείχνουμε αλλά όλοι το έχουμε δει. Μεγαλύτερο κοινό από το διαδίκτυο δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή. Την κατάρρευση μίας μεγάλης σταρ την παίζουν και μέσα του εξωτερικού. Δεν είναι σύνηθες ένας τόσο μεγάλος σταρ όταν καταρρέει στη σκηνή.

Πάντως, για να μην είμαστε υποκριτές. Σε όλον τον κόσμο, υπάρχουν στραβοπατήματα, λιποθυμίες καλλιτεχνών, γίνονται είδηση και παίζουν. Δεν γνωρίζουμε την κατάληξη αυτής της ιστορίας. Μπορεί η Μαρινέλλα σε λίγο καιρό να γελάει και να είναι ανάμεσά μας. Εγώ είπα το πρωί ότι “δεν το δείχνουμε, τέλος”! Όμως λέω ότι η λιποθυμία ενός μεγάλου σταρ παγκοσμίως είναι κάτι που δείχνεται παντού! Μιλάω για καλλιτέχνες.

Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που ζηλεύουν, κοροϊδεύουν ανθρώπους. Ανθρώπινα το αντιλαμβάνομαι. Όταν καταρρέει η Μαρινέλλα στο Ηρώδειο είναι μία ιστορική στιγμή, μία δημοσιογράφος το ανεβάζει στα δικά της social. Το πήραν τα sites και καλά κάνανε. Το ότι η τηλεόραση δεν το δείχνει, ορθώς δεν το δείχνει. Αλλά μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, ότι ξαφνικά δεν το έχει δει κανένας μας, το έχουν δει όλοι.

Είναι η ίδια διαστροφή όταν βλέπουν εμένα στον δρόμο με τα παιδιά μου, με τη σύντροφό μου και το αποτυπώνουν και το στέλνουν στα sites. Μεγάλα ονόματα έχουν καταρρεύσει στη σκηνή και το έχουμε δει, όπως η Amy Whinehouse. Από την άλλη δεν πιστεύω ότι είναι κακό, γιατί δεν αφαιρεί τίποτα από το μεγαλείο της Μαρινέλλας μία ανθρώπινη στιγμή” είπε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Λιάγκας.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ