Δανάη Παππά : Απαντά για τον Γιώργο Γεροντιδάκη – ” Δεν έχουμε κάτι , η χημεία μας έκανε κάποιους να πιστεύουν ότι είμαστε μαζί ”

Λίγο πριν τη πρεμιέρα της σειράς ” Άγιος Έρωτας ” βρέθηκε καλεσμένη στο Happy Day η Δανάη Παππά και είπε για τις φήμες για το Γιώργο Γεροντιδάκη «Με τον Γιώργο δεν έχουμε κάτι. Ο μόνος έρωτας που υπάρχει αυτή τη στιγμή στη ζωή μου, είναι ο Άγιος Έρωτας. Είχαμε μια τόσο ωραία συνεργασία δύο χρόνια στον Σασμό που ακόμα και αυτό σε βαραίνει, λες “για ποιο λόγο τώρα να γίνει όλο αυτό το πράγμα”. Μπορεί η χημεία μας στον Σασμό να έκανε κάποιους να πιστεύουν ότι είμαστε μαζί. Δεν ισχύει κάτι από αυτά που γράφονται», ξεκαθάρισε η Δανάη Παππά.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ