O Aπόστολος Γκλέτσος απαντά στον Αλέξη Κούγια : ” Επειδή είναι βαρύνουσα η γνώμη του…”

Στο Πρωινό του ΑΝΤ1 μίλησε πρόσφατα ο Αλέξης Κούγιας και σχολίασε τον Απόστολο Γκλέτσο που θέλει να μπει υποψήφιος για τη προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ . Έτσι χθες στο Buongiorno Μίλησε ο Απόστολος Γκλέτσος και είπε

“Είναι η γνώμη του, η οποία είναι σεβαστή απολύτως. Επειδή είναι βαρύνουσα η γνώμη του, θα τον καλούσα να έρθει να ψηφίσει στον ΣΥΡΙΖΑ και να διαλέξει τον άνθρωπο που αυτός πιστεύει πως είναι ο κατάλληλος για την αντιπολίτευση. Προς το παρόν αντιπολίτευση, μετά κυβέρνηση.

Με ευχαριστεί που ο Αλέξης Κούγιας ξέρει την ιστορία μου τόσο καλά και τον ευχαριστώ. Δικαιούται να έχει γνώμη. Εγώ δεν ξέρω την ιστορία του Αλέξη Κούγια. Άμα τον δω θα του μιλήσω και μάλιστα με πολλή αγάπη και με πολύ σεβασμό” απάντησε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ