Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους : ” Θα είμαι γριούλα και θα είμαι ακόμα η ” Ερατώ ” από τους Ψίθυρους Καρδιάς ” !!!

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους βρέθηκε καλεσμένη στο Artpodcast της Γιώτας Τσιμπρικίδου και μίλησε για τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν οι «Ψίθυροι καρδιάς» και το πόσο την ακολουθεί ακόμα μέχρι και σήμερα ο ρόλος της Ερατώς.

«Μου φαίνεται περίεργο που ακόμα στο δρόμο με φωνάζουν Ερατώ. Κάποια στιγμή θα είμαι γριούλα, θα κλείσω τα μάτια μου και θα είμαι ακόμα η Ερατώ», είπε αρχικά η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και συνέχισε: «Τα παιδιά μου δεν έχουν ιδέα για τους Ψίθυρους Καρδιάς, δεν τους έχουν δει καν. Είναι ελάχιστα τα παιδιά της νέας γενιάς που γνωρίζουν τη σειρά. Τότε ήταν και αλλιώς τα πράγματα. Υπήρχαν 2-3 σειρές και ξεχώριζαν δύο πρόσωπα. Τώρα υπάρχουν πολλές σειρές. Μας βοήθησε και η εποχή. Η σειρά ήταν μια φορά την εβδομάδα, όποτε η αγωνία έκρυβε και μια μαγεία».

«Στο reunion που κάναμε πρόσφατα με τους πρωταγωνιστές της σειράς, καταλάβαμε ότι υπάρχει πολλή αγάπη πίσω από αυτό. Ήταν πολύ συγκινητικό και για εμάς, δεν το περίμενα, ήταν σαν να πηγαίνουμε πίσω στον χρόνο» συμπλήρωσε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Πηγή zappit.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ