Κλέλια Ρενέση : To τρυφερό ποίημα που έγραψε για την ονομαστική εορτή της κόρης της – ” Είσαι το πιο μονάκριβο του κόσμου δώρου ” !!!

Χθες η κόρη της Κλέλιας Ρενέση είχε την γιορτή της και η Κλέλια Ρενέση μέσω instagram έγραψε τα εξής «Ανοίγω μέσα για να μπεις, την αγκαλιά μου να λουστείς, είσαι το πιο μονάκριβο του κόσμου δώρο. Καρδιά κερνάω να με πιείς η θάλασσα είμαστε εμείς, γλιστράμε μέσα στο νερό και μες στον χρόνο. Χρόνια πολλά Κοράλι μου, η Μανούλα!», ήταν το ποίημα που έγραψε η Κλέλια Ρένεση.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ