Ιωάννα Τούνη : ” Έχω απορία πως τα προλαβαίνουν όλα οι εργαζόμενες μαμάδες ? Εγώ έχω γίνει κολλητή με τους delivery ” !!!

Xθες η Ιωάννα Τούνη ανέβασε ένα story στα social media και απευθύνθηκε σε όλες τις μαμάδες που την ακολουθούν στο instagram . Πιο συγκεκριμένα είπε “Έχω απορία πώς καταφέρνουν οι εργαζόμενες μαμάδες να προλαβαίνουν δουλειά, καθαριότητα, μαγείρεμα παιδιά και προσωπική ζωή. Εγώ έχω γίνει κολλητή με τους delivery πλέον και δε μαγειρεύω σχεδόν ποτέ”.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ