Δημήτρης Σταρόβας : Το νέο βίντεο μετά την περιπέτεια υγείας του – ” Ελπίζω να με θυμάστε ” !!!

Μετά την περιπέτεια της υγείας του που είχε το περασμένο Μάη ο Δημήτρης Σταρόβας ανέβασε ένα βίντεο στο κανάλι του στο You Tube Με τίτλο ” Ελπίζω να με θυμάστε ” και μίλησε για τη πορεία της υγείας του . Πιο συγκεκριμένα είπε

“Γεια και χαρά σε όλους, ελπίζω να με θυμάστε. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί σε ό,τι αφορά την υγεία μου πάνε όλα προς το καλύτερο. Δεν έχω σχεδόν κανέναν κινητικό πρόβλημα, μένει να αποκατασταθεί η ομιλία. Όταν γίνει αυτό, θέλω να φτιάξω ένα βίντεο, ίσως και παραπάνω και θέλω να σας διηγηθώ όλη την περιπέτεια της υγείας μου από την αρχή μέχρι τώρα.

Σε αυτό το διάστημα των τριών μηνών συνέβησαν τόσα πολλά και θέλω να τα μοιραστώ μαζί σας, γιατί υπάρχει λόγος. Θα το διαπιστώσετε! Νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να το κάνουμε αυτό, γιατί έχω να μοιραστώ πολλά μαζί σας. Θέλω να απευθυνθώ σε πολύ κόσμο, γιατί στη θέση που ήμουνα πιστεύω ότι υπάρχει πάρα πολύς κόσμος που δεν προσέχει τον εαυτό του όπως κι εγώ. Ζω από τύχη, μόνο αυτό θα σας πω. Αυτό το βίντεο θα γίνει όταν μπορώ να μιλήσω καλύτερα.

Ένας άλλος λόγος που είμαι πολύ χαρούμενος είναι γιατί όπως βλέπετε είμαι στο στούντιο για να κάνουμε αυτό το βίντεο, αλλά κυρίως γιατί προετοιμαζόμαστε για τον Σεπτέμβρη και για τον χειμώνα γενικότερα. Όπου στις αρχές του Σεπτέμβρη θα αρχίσουν τα μαθήματα κιθάρας και δω στο στούντιο και τα διαδικτυακά και γενικότερα θα μπούμε σε μια ροή κανονική” λέει, μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Σταρόβας.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ