Nτορέττα Παπαδημητρίου : ” Τον σκέφτομαι κάθε μέρα , είναι σαν να έχει πάει κάπου και όχι σαν να μην υπάρχει ” !!!

Στο Vita και στη Νάντια Σουφλή μίλησε η Ντορέττα Παπαδημητρίου και είπε

Σε βοήθησε η ψυχοθεραπεία στο θάνατο του πατέρα σου; Είναι τελικά η απώλεια η πιο δύσκολη συνθήκη που καλείται να διαχειριστεί ο άνθρωπος;

Είναι η πιο δύσκολη συνθήκη, ειδικά στην περίπτωση των γονιών. Δε χωράει ο νους σου ότι δεν θα ξαναδείς αυτό τον άνθρωπο, δεν θα τον ακούσεις ξανά, δεν θα του ξαναμιλήσεις. Δεν συνειδητοποιείς ποτέ απόλυτα ότι έχει υπάρξει ένας άνθρωπος, ήταν ο μπαμπάς μου και τώρα δεν υπάρχει σε αυτό τον κόσμο. Οι γιοι μου με έχουν βοηθήσει πολύ στα δύσκολα.

Τα παιδιά σε αναγκάζουν να μπαίνεις σε μία άλλη κατάσταση, ακόμα κι αν δεν είσαι καλά ψυχολογικά, για να μην βουλιάζεις και να συνεχίζεις να παλεύεις. Αγαπούσαν άλλωστε πάρα πολύ τον παππού τους, τον οποίο μνημονεύουμε πολύ συχνά, ενώ εγώ τον σκέφτομαι κάθε μέρα. Την απώλεια της συνηθίζεις λες και ο άνθρωπος που έφυγε έχει πάει κάπου και οχι σαν να μην υπάρχει.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ