Άκης Δείξιμος : ” Σκοτώθηκα με την κοπέλα μου , την έπιασα επ’αυτοφώρω ”!!!

Στο sexpodcast της Δάφνης Καραβοκύρη μίλησε ο Άκης Δείξιμος και είπε

Μου έχει τύχει να πιάσω επ’ αυτοφώρω την κοπέλα μου με άλλον. Γύρισα νωρίτερα από το στρατόπεδο. Ξαφνικά είσαι έξω από την πόρτα κι ακούς να γίνεται μέσα φασαρία. Παγώνεις χέρια και πόδια. Δεν προλαβαίνεις να πιάσεις κλειδί για να ανοίξεις την πόρτα, απλά την σπας. Έσπασα την πόρτα και βγήκα εκτός εαυτού. Ο άλλος έφυγε με τα σώβρακα από το σπίτι. Σκοτώθηκα με την τότε κοπέλα μου κι έβγαλα άσχημο εαυτό. Αντέδρασα άσχημα κι ένιωσα άσχημα με τον εαυτό μου. Ήμουν έντονος, δεν ένιωσα όμορφα” ανέφερε.

Ο χωρισμός ωστόσο ήρθε δύο χρόνια μετά την απιστία: “Τη συγχώρησα, συνεχίσαμε να είμαστε μαζί για δύο χρόνια ακόμα, όπου με απάτησε πάλι και χωρίσαμε. Ήταν μία έντονη στιγμή με την πιο έντονη αντίδρασή μου. Πραγματικά ένιωσα άσχημα με τον εαυτό μου, που με είδα έτσι“.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ