Μαριάντα Πιερίδη: Η αποκάλυψη για πασίγνωστο τραγουδιστή – ” Ήταν τρομερά φαλτσος, δεινοπάθουσαμε μαζί του στο στούντιο”

Την αποκάλυψη για έναν από τους πλέον κορυφαίους και θρυλικούς Έλληνες ερμηνευτές έκανε η Μαριάντα Πιερίδη. Η τραγουδίστρια, με αφορμή την κριτική που δέχθηκε η Κατερίνα Λιόλιου τις τελευταίες ημέρες για την ερμηνεία της σε τραγούδι της Άλκηστης Πρωτοψάλτη σε πρόσφατη live εμφάνισή της, αναφέρθηκε σε έναν αείμνηστο συνάδελφό της, ο οποίος ήταν εξαιρετικά φάλτσος παρά την τεράστια επιτυχία και το όνομα που είχε στον χώρο.

«Το να χάσεις μία νότα ή δύο, όταν τραγουδάς ειδικότερα στην επαρχία και ο ήχος στήνεται από το πρωί, είναι λογικό. Μπορεί να μην άκουγε, να χρειάστηκε να ξεροκαταπιεί και να έχασε μία-δυο νότες», είπε αρχικά η Μαριάντα Πιερίδη.

«Επειδή έχω ακούσει πολλούς καλλιτέχνες live και ξένους επικούς καλλιτέχνες, τους ακούω στο TikTok φάλτσους. Δεν είναι σωστό για μένα να κρίνουμε από το κινητό ποιος ήταν ο κανονικός ήχος. Επίσης, μπορεί να μη σου βγει όπως θα το ήθελες, να ήταν μια κακή στιγμή», παρατήρησε από την πλευρά του ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

«Είναι ένας πολύ μεγάλος καλλιτέχνης που έχει φύγει από τη ζωή, όχι τώρα αλλά πιο παλιά, για να μην υποθέσουν για ποιον μιλάω… ήταν πάρα πολύ φάλτσος. Έχω κάνει φωνητικά σε δίσκους του και δεινοπαθούσαμε, έπρεπε να είμαστε κι εμείς φάλτσοι, για να μπορέσουμε να πέσουμε πάνω του. Τεράστιος ερμηνευτής. Αλλά δεν μπορείς να κρίνεις έναν τραγουδιστή, επειδή έχανε 4-5 νότες όταν έγραφε στο στούντιο ή στη σκηνή», περιέγραψε αμέσως μετά η Μαριάντα Πιερίδη.

«Από την άλλη, για να λέμε τα πράγματα σωστά, μπορεί εμένα να μου αρέσει και σε σένα όχι. Είναι θέμα γούστου πλέον», κατέληξε κλείνοντας το θέμα η Μαριάντα Πιερίδη στο Summer΄s Cool της Τετάρτης (21/8).

Πηγή zappit.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ