Τάσος Ιορδανίδης: Η εξομολόγηση για τον θάνατο του πατέρα του – ” Τον βλέπω στον ύπνο μου να πηγαίνει τα παιδιά μου βόλτες”

Ο πόνος, ο οποίος είναι ένα προϊόν της απώλειας, είναι κάτι που σε ξεπερνάει. Δεν μπορείς να το αποκωδικοποιήσεις εκείνη τη στιγμή, γιατί στο τέλος δεν το ζεις. Πάντα πονάει και θα πονάει.

Εγώ, ας πούμε, έχω χάσει τον πατέρα μου και σε περίεργη φάση. Μου έχει μείνει ένα “γαμώτο”. Δηλαδή γεννήθηκε ο γιος μου και ύστερα από είκοσι μέρες πέθανε ο πατέρας μου, ξαφνικά. Και μερικές φορές τον βλέπω στον ύπνο μου να έχει τον Θάνο και τη Νάγια, να τους πηγαίνει βόλτες – τις οποίες είμαι σίγουρος ότι θα τους πήγαινε.

Αυτή είναι μία εικόνα που θα ήθελα να την έχω στ’ αλήθεια. Μια εμπειρία ζωής που θα ήθελα να την έχω επιβεβαιώσει και με τα δικά μου παιδιά. Είμαι σίγουρος ότι θα ήταν και πλούτος για εκείνα, γιατί ήταν ένας πολύ ωραίος τύπος», είπε ο Τάσος Ιορδανίδης.

Στο In style και στη Κριστελ Λιάκου μίλησε ο Τάσος Ιορδανίδης και είπε

Ο πόνος, ο οποίος είναι ένα προϊόν της απώλειας, είναι κάτι που σε ξεπερνάει. Δεν μπορείς να το αποκωδικοποιήσεις εκείνη τη στιγμή, γιατί στο τέλος δεν το ζεις. Πάντα πονάει και θα πονάει.

Εγώ, ας πούμε, έχω χάσει τον πατέρα μου και σε περίεργη φάση. Μου έχει μείνει ένα “γαμώτο”. Δηλαδή γεννήθηκε ο γιος μου και ύστερα από είκοσι μέρες πέθανε ο πατέρας μου, ξαφνικά. Και μερικές φορές τον βλέπω στον ύπνο μου να έχει τον Θάνο και τη Νάγια, να τους πηγαίνει βόλτες – τις οποίες είμαι σίγουρος ότι θα τους πήγαινε.

Αυτή είναι μία εικόνα που θα ήθελα να την έχω στ’ αλήθεια. Μια εμπειρία ζωής που θα ήθελα να την έχω επιβεβαιώσει και με τα δικά μου παιδιά. Είμαι σίγουρος ότι θα ήταν και πλούτος για εκείνα, γιατί ήταν ένας πολύ ωραίος τύπος», είπε ο Τάσος Ιορδανίδης.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ