Παρθένα Χοροζιδου: “Δεν ξέρω αν θα έρθει η μητρότητα, δεν ήρθε μέχρι τώρα…”

Στοhello και στο Γιάννη Βίτσα μιλησε η Παρθένα Χοροζιδου και είπε

Θέλεις να γίνεις μητέρα;

Παλαιότερα σκεφτόμουν πως την τάδε περίοδο θα έχω κάνει παιδιά, θα έχω παντρευτεί, θα έχω βρει δουλειά. Τελικά αντιλήφθηκα ότι τα πράγματα η ζωή σου τα φέρνει όποτε θέλει εκείνη. Συν Αθηνά και χείρα κίνει βέβαια. Δεν ήρθε μέχρι τώρα. Δεν ξέρω αν θα έρθει. Είμαι ανοιχτή σε όλες τις εκδοχές. Εξάλλου κάθε μέρα που ξυπνάμε είναι μια καινούργια ευκαιρία στη ζωή.

Ποια θα ήθελες να ήταν η καινούρια ευκαιρία που θα ερχόταν αν μπορούσε ο Θεός να σε ακούσει και να πραγματοποιήσει την επιθυμία σου;

Θα ήθελα μόνο ένα πράγμα… Να υπάρχει ειρήνη στον κόσμο. Να μην επιθυμεί ο ένας να φάει τη σάρκα του άλλου.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ