Νεφέλη Ορφανού: ” Ούτε τη Γη της Ελιάς βλέπω ούτε τη Γη της Παναγίας”

Στο Λοιπόν και στον Ανδρέα Θεοδώρου μίλησε η Νεφέλη Ορφανού και είπε

Τρομάξατε ποτέ με την επιτυχία, γιατί υπάρχουν συνάδελφοι σας που δεν μπορούν να διαχειριστούν την αγάπη του κόσμου.

Αυτές είναι αηδίες. Ίσα ίσα που η αγάπη του κόσμου σου δίνει φτερά. Δηλαδή οι άνθρωποι που κάνουν επιτυχία στο Χόλιγουντ τι πρέπει να κάνουν; Στην Ελλάδα είμαστε που μας βλέπει ένα ορισμένο κοινό, όταν λοιπόν λες ότι δεν μπορείς την αγάπη του κόσμου, την έχεις ψωνίσει.

Πως σας φαίνεται που παίζουν σε σειρές πρόσωπα από ριάλιτι, όπως ο Γιώργος Αγγελόπουλος;

Δεν τον ξέρω. Καταρχάς δεν βλέπω ριάλιτι. Ούτε τη «Γη της ελιάς» βλέπω ούτε τη «Γη της Παναγιάς». Ανέκαθεν πάντως έμπαιναν στη δoyλειά μας πρόσωπα που δεν έχουν σπουδάσει υποκριτική. Τα χρόνια τα παλιά κανείς δεν πήγαινε σε σχολή και έβγαινα καταπληκτικά ταλέντα.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ