Στέφανος Τσιτσιπας : Η ατάκα όλο νόημα για τον πατέρα του – ” Τα σωστά άτομα θα σε κάνουν να προσαρμοστείς πιο εύκολα”

Δηλώσεις έκανε χθες ο Στέφανος Τσιτσιπας πριν τη χθεσινή αναμέτρηση του και αναφερθηκε στο γιατί απομάκρυνε το πατέρα του από προπονητη .Πιο συγκεκριμένα είπε

«Σε αυτό το άθλημα ποτέ δεν είναι εύκολο να κάνεις αλλαγές, είτε είναι στην ομάδα σου, είτε οποιουδήποτε είδους αλλαγές. Πάντα είναι περίπλοκο όταν το κάνεις και όλοι νιώθουν μια ανασφάλεια για κάποια πράγματα. Αλλά είναι σημαντικό σ’ αυτές τις περιπτώσεις να συνεχίζεις μπροστά και να βρίσκεις τη λύση. Επίσης θεωρώ πως είναι σημαντικό να επικεντρώνεσαι στον εαυτό σου και να μην αναλώνεσαι πολύ σε ό,τι συμβαίνει στο περιβάλλον σου.

Τα σωστά άτομα θα σε κάνουν να προσαρμοστείς πιο εύκολα και θα το κάνουν να λειτουργήσει για σένα και για τον περίγυρό σου. Από τη στιγμή που θα βρεις αυτά τα άτομα, θα είναι μια μεγάλη ανακούφιση και στο τένις σου, επειδή θα έχεις μια άψογη επικοινωνία.

Μπορείς να συντονιστείς και αυτό σου εγγυάται πως το τένις και η ψυχική σου κατάσταση θα βελτιωθούν. Πράγματα σαν κι αυτό, σου δίνουν μια μεγάλη αλλαγή στην οπτική σου και στον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι το τένις. Ελπίζω πως θα βγει σε καλό και θα μου επιτρέψει να τα πάω καλά στα επόμενα χρόνια της καριέρας μου».

Για το τι μπορεί να βελτιώσει στο παιχνίδι του: «Σίγουρα υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορώ να βελτιώσω στο παιχνίδι μου. Είμαι χαρούμενος να δουλεύω με τους καλύτερους που μπορεί να μου δώσει αυτό το άθλημα και να βρίσκω τρόπους να συνεργάζομαι με αυτά τα άτομα που προσπαθούν να με βοηθήσουν. Στο τέλος της ημέρας, θέλω να πάρω το καλύτερο δυνατό από την καριέρα μου, να δουλέψω με τα σωστά άτομα, που θα ξέρουν πως να με καθοδηγήσουν και πως θα περάσουν τις γνώσεις τους στο παιχνίδι μου», είπε ο Στέφανος Τσιτσιπάς ενώ ερωτηθείς αν η σύντροφός του τον βοήθησε στην απόφασή του να αλλάξει προπονητή, είπε: «Πάντα μιλάω με τα καλύτερα λόγια για εκείνη, γιατί στις πιο δύσκολες στιγμές μου είναι πάντα εκεί, έχω έναν ώμο που μπορώ να στηριχθώ. Ήταν μια απόφαση αποκλειστικά δική μου, δεν με επηρέασε εκείνη. Ήταν δύσκολο να πάρω την απόφαση αυτή, δεν της ζήτησα τη συμβουλή της, κάτι που θα ήταν φυσιολογικό αν έκανα, γιατί είναι μια σχέση. Ένιωσα όμως πως ήταν κάτι που έπρεπε να σκεφτώ μόνος μου, να το επεξεργαστώ και να το κάνω όπως θέλω εγω».

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ