
Ανάρτηση στο λογαριασμό του στο Facebook έκανε ο Λευτέρης Χαρίτος και αναφέρθηκε στη Μάγισσα – Φλεγόμενη Καρδιά . Πιο συγκεκριμένα είπε
“Είναι μακριά η πορεία του να φανταστείς και να δώσεις ζωή σε έναν χαρακτήρα. Πρώτα η επιλογή του ηθοποιού, μετά ατέλειωτες νύχτες που φαντάζεσαι τι φοράει, πως περπατάει, πως μιλάει, τα μαλλιά πως είναι, πως νευριάζει, γιατί και αν κλαίει και πολλά πολλά άλλα.
Μετά από μήνες λοιπόν έχουμε τα δύο βασικά ζευγάρια της νέας σεζόν. Η Μαρία Κίτσου, ο Μελέτης Ηλίας, ο Γιώργος Παπαγεωργίου και η Έλενα Σαλαμπάση ενσαρκώνουν τους απαιτητικούς ρόλους της νέας σεζόν” έγραψε ο Λευτέρης Χαρίτος.
Ας δούμε αναλυτικά τους ρόλους που θα υποδυθούν, η Μαρία Κίτσου, ο Μελέτης Ηλίας, ο Γιώργος Παπαγεωργίου και η Έλενα Σαλαμπάση.







